Spansk

Kan du hjælpe mig? :P

29. marts 2011 af AliiG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Godaften alle sammen er der nogen der vil rette min spansk stil?
Den er rigtig kort, det vil sikkert ikke tage jer særlig lang tid at gennemlæse

Dansk:
I min sommerferie skal jeg til Tyrkiet i 4 uger. Glæder mig til at se min familie. Vi har lige bygget et nyt hus. Vi plejede at bo hos min farmor. Glæder mig allermest til at se den smukke natur. Tyrkiet har de flotteste skove. Skove med en masse grønne træer. Især i Samsun, hvor jeg skal opholde mig i 2 uger. En Ferie med en masse afslapning.

Spansk:
En mi vacaciones de verano voy a Turquía en cuatro semana. Me alegra a que ver mi familia. Nosotros tener directo construir una nuevo casa. Nosotros soler que convivir mi abuela paterna. Alegra sobre todo a que ver es hermoso naturaleza. Turquía las hermoso desmontor. El bosque esta llemo verde de arboles. Sobre todo en Samsun que voy a estar dos semana. Una vacaciones con multitud relajacion.


Svar #1
29. marts 2011 af AliiG (Slettet)

Er der ingen der ude? :P


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2011 af jbmm (Slettet)

En mi vacaciones de verano voy a Turquía en cuatro semanas. Me alegra a que ver a mi familia. Nosotros tener directo Acabamos de construir una nuevo casa nueva. Nosotros soler (skal bøjes) que convivir (eller: normalmente vivíamos con) mi abuela paterna. Alegra Sobre todo me alegra a que ver es la hermosa naturaleza. Turquía tiene las los hermosos desmontor bosques más hermosos. El bosque está llemo verde de arboles verdes. Sobre todo en Samsun donde / en que voy a estar dos semanas. Unas vacaciones con multitud mucha relajacion.
jeg glæder mig til at = me alegro de + infinitiv; me alegra + infinitiv (=det glæder mig at)
have lige (gjort noget) = acabar de + infinitiv

 


Svar #3
30. marts 2011 af AliiG (Slettet)

Tak, men hvad mener du lige præcis her:

Sobre todo en Samsun donde / en que voy a estar dos semanas.


Svar #4
30. marts 2011 af AliiG (Slettet)

Sobre todo en Samsun donde / en que voy a estar dos semanas ?
Forstår det ikke rigtig


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. marts 2011 af jbmm (Slettet)

Begge dele kan bruges, enten: donde voy a estar, eller: en que voy a estar


Skriv et svar til: Kan du hjælpe mig? :P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.