Erhvervscase

Nulpunktsberegning korrekt?

30. marts 2011 af nielsj (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Jeg skriver herinde, da jeg ikke er sikker på om min udregning er korrekt.
Da min VØ bog siger dækningsbidrag uden reklame+reklameomkostninger = x . 

Nulpunktsafsætning: x/db = nulpunktsafsætning.

Men jeg mener nu selv, at min udregning er korrekt, nogle som kan bekræfte eller afslå?

Udregning: 

Salgspris pr. stol: 7500

Variable enhedsomkostninger: 3343

Dækningsbidrag pr. stk: 4157  (salgspris-VE)

Reklamekampagnens pris: 864.800

Udregning: 864800/4157 = 208 stole de skal sælge. 

Tak på forhånd :-)

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2014 af 3473 (Slettet)

Hvordan har du udregnet dækningsbidrag pr. enhed??


Skriv et svar til: Nulpunktsberegning korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.