Tysk

HJÆLP!!!

02. april 2011 af basse16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude :)

Jeg er ikke den skarpeste til tysk, så jeg ville høre om der en der giver og rette en lille oversættelse:

1. På Schönhauser Allee i Berlin oplever man altid noget.
An Schönhauser Allee in Berlin erlebt man immer


2. Mange kærlighedshistorier har udspillet sig på Schönhauser Allee.
Viele Liebesgeschichte hat sich an Schönhauser Allee abspielen

3. Erik har været musiker. Nu ejer han et kasino.
Erick ist ein Musiker geworden. Jetzt er Besitz ein SpielKasino

4. Erik er kommet til Tyskland med toget.
Erik ist in Deutschland mit dem Zug geworden

5. Han har spillet violin på gaden i tre år.
Er hat Geige auf die Straße in drei Jahre spielen

6. Han har lånt (geliehen) penge af et par rige Armenier.
Er hat Geld auf ein Paar reiche Armenier geliehen
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2011 af Lathanek (Slettet)

In der Schönhauser Allee in Berlin erlebt man immer etwas.

Viele Liebesgeschichten haben sich in der Schönhauser Allee abgespielt.

Erick ist ein Musiker gewesen. Jetzt besitzt er ein Spielkasino.

Erik ist mit dem Zug nach Deutschland gekommen.

Er hat drei Jahre Geige auf der Straße gespielt.

Er hat Geld von ein paar reichen Armeniern geliehen.

-> werden/geworden = blive
-> sein/gewesen = være

-> ein/das Paar = two people in love
-> ein paar = a couple of/some/few


Svar #2
03. april 2011 af basse16 (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.