Matematik

Ligningssystem

03. april 2011 af hansoggrete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligningssystemet:
x+y=2
3x+y=14
 

Nogen, der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2011 af mathon

  -x - y = -2
  3x + y = 14                      ligningerne adderes

  2x = 12
  x = 6                               som indsat i   x+y=2   giver

  6 + y = 2
  y = -4


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. april 2011 af Susannedegn (Slettet)

Nogen der kan forklare det en smule bedre :)


Skriv et svar til: Ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.