Matematik

Bestem arealet af trekanten

03. april 2011 af klara1013 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg kan simpelthen IKKE finde ud af denne opgave!

Håber virkelig at der en eller flere der kan hjælpe mig med den!! :-)

Vedhæftet fil: Opgave 5.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du foretager beregningen:

A = (6√(2))^2 / 4 = 18


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2011 af mathon

eller

          katete = hypotenuse/√(2)

          T =  (1/2)·k2


Svar #3
03. april 2011 af klara1013 (Slettet)

 Hvordan kan det være, at jeg siger divideret med 4, hvor kender vi det tal fra?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

 Du ved at trekanten udgør 1/4 af det kvadrat, som har sidelængden 6√(2).


Svar #5
03. april 2011 af klara1013 (Slettet)

 Ahh okay. Tak! :D


Skriv et svar til: Bestem arealet af trekanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.