Matematik

HJÆLP

26. marts 2014 af monawang (Slettet) - Niveau: B-niveau

punkterne A og B er fastlagt ved at de har førstekordinaterne 1 og 4, og de ligger på grafen for f(x) = 1/x,  ≠=0

bestem de punkter for grafen for f, hvor tangenten er paralel med linien AB


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2014 af peter lind

Linjen gennem A og B har hældningen (  f(4)-f(1) )/(4-1)  denne skal så vær lig med f.(x) i det søgte punkt


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse ligningen

        f '(x) = ( f(4) - f(1) ) / (4 - 1)

               = ((1/4) - 1) / (4-1) = -1/4


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.