Matematik

Procent regning

08. april 2014 af MartinNielsen99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg sidder med en matematik opgave, og kommer til et stykke hvor der står at en jakke der kostede 500kr er sat ned til 300kr, og spørgsmålet er hvor meget jakken er sat ned i procent

HJÆÆÆLP

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2014 af mathon

          nedsættelse  (500-300) kr = 200 kr

          nedsættelse i % = (200/(5/%) = 40%


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2014 af 123434 (Slettet)

Forskel:500kr-300kr=200kr

Hvor mange procent er den sat ned? Hvad er forskellen i forhold til den oprindelige pris?

200kr/500*100=40%


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2014 af Hejsa012 (Slettet)

Find forskellen, dividere med det oprindelige og så gange med 100

500-300=200 kr.

200/500*100= 40% 


Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.