Matematik

integralregning

27. april 2014 af samsamsamsam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle, som vil hjælpe mig med denne opgave?

Screen Shot 2014-04-27 at 08.42.39.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2014 af mathon

xA beregnes af
                               0,046875\cdot \left ( x-14 \right )^2+5,1=7,3+\sqrt{1-\left ( x-22,6 \right )^2}


Svar #2
27. april 2014 af samsamsamsam (Slettet)

Mange tak. 
Vil du også hjælpe mig med b'eren?


Brugbart svar (2)

Svar #3
27. april 2014 af mathon

b)
              \! \! \! \! \! \! \! \! \! A_{gr\aa}\! \! \! \; = \! \! \int_{14}^{22}\left ( 0,046875\cdot \left ( x-14 \right )^2 \right \, +\, 5,1)\, dx\, +\int_{22}^{23,5}\left ( 7,3+\sqrt{1-\left ( x-22,6 \right )^2} \right )\, dx


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.