Matematik

Potensfunktioner

01. maj 2014 af JustMyName (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. I potensfunktioner, hvad går man hen og op? Fx i lineær funktion gælder det, at man går 1 hen og a op, hvad gælder det så i potens?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af SuneChr

f(x)=bx^{a}
f(xh)=b(xh)^{a}=bx^{a}h^{a}=h^{a}\cdot f(x)
Man går h gange henad x-aksen og ha gange opad y-aksen.
 


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.