Matematik

DIfferentialligning

07. maj 2014 af Vestay - Niveau: A-niveau

Hejsa, 

Please hjælp mig lige en gang, jeg fatter simpelthen ikke hvorfor 1*e^x+(x+1)*e^x=(x+2)*e^x?

Bliver e^x+x+1 til til x+2?

Hvor kommer det 2 tal fra?

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. maj 2014 af SuneChr

Gang venstresiden ud
ex + xex + ex = ex(1 + x + 1) = ex(2 + x)
 


Svar #2
07. maj 2014 af Vestay

Haha svar kl 03, det sku luksus Sune :)

Fantastisk, tusind tak, jeg er med nu..


Skriv et svar til: DIfferentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.