Matematik

kursen

11. maj 2014 af Julie1311 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har fået denne opgave for i matematik, men jeg er bare helt blank på, hvordan man løser den,

håber nogen kan hjælpe opgaven lyder.

300 euro svarer til 2241 danske kroner hvad er kursen


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2014 af mathon

Kursen betyder,
hvad 100 € koster.

Du har
                      300 € koster 2240 kr

                      100 € koster (2240 kr) / 3 = 7462/3 kr

Den danske kurs på € den pågældende dag
er
                    KURS € = 7462/3

                     


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2014 af 123434 (Slettet)

300euro=2241DKK

300/300euro=2241/300DKK

1 euro=7,47 DKK

100 euro=7,47*100 DKK

100 euro=747 DKK


Skriv et svar til: kursen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.