Matematik

Hældningskoeffiecent

14. maj 2014 af flowerpowerpigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion g er givet ved g(x)=x*e^x

Bestem hældningskoeffienten for tangenten til grafen for g i punktet Q(1,g(1)) 

- hvordan skal jeg gøre det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2014 af mathon

   tangentens hældningskoefficient
   er
                      g'(1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2014 af mathon

                 g{}'\left (x \right )=1\cdot e^x+x\cdot e^x=\left ( 1+x \right )\cdot e^x


Skriv et svar til: Hældningskoeffiecent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.