Studievejledning

gennemsnit på 10

17. maj 2014 af sarahmussen (Slettet)
Hej er der nogen som ved hvordan karakterene skal se ud for at få en gennemsnit på 9 eller 10

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du bør være bekendt med, hvordan man udregner et vægtet gennemsnit:

        \left \langle k \right \rangle=\frac{\sum_{j=1}^{n}w_{j}\cdot k_{j}}{\sum_{j=1}^{n}w_{j}}

For hver karakter, der er 1 under det ønskede gennemsnit, skal der være en karakter, der er 1 over gennemsnittet, osv.


Skriv et svar til: gennemsnit på 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.