Matematik

Hjælp

19. maj 2014 af CamillaAagedal (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til opgave c. Jeg har vedhæftet en fil. 

Vedhæftet fil: opgavec.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2014 af MrsBieber97 (Slettet)

Isolere x i formelen y=b·ax 
y=b·ax
y/b=ax
log(y/b)=log(ax)
log(y/b)=x·log(a)
x= (log(y/b))/(log(a))


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. maj 2014 af YPG (Slettet)

Indsæt y = 21.000 og dine tal for og b i ligningen. Isoler herefter x ved at dividere med b på begge sider af lighedstegnet og tag herefter logaritmen af begge sider af lighedstegnet.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.