Matematik

Sinus og Cosinus i vilkårlige trekant.

17. juni 2014 af turko2990 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som kan hjælpe. 

Gør rede for definitionen af cosinus og sinus til en vinkel samt beregninger i en vilkårlig trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af mathon

definitionen af cosinus og sinus til en vinkel:


Svar #2
17. juni 2014 af turko2990 (Slettet)

Tak skal du have men det er i en retvinkel, hvad så med i en vilkårlige trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2014 af mathon

Redegørelse for beregning af vinkler i en vilkårlig trekant:

                   \cos(A)=\frac{b^2+c^2-a^2}{2bc}

                   \cos(B)=\frac{a^2+c^2-b^2}{2ac}

                   \cos(C)=\frac{a^2+b^2-c^2}{2ab}                                som er cosinusrelationerne i vinkeludgave

                    \sin(A)=a\cdot \frac{\sin(B)}{b}=a\cdot \frac{\sin(C)}{c}

                    \sin(B)=b\cdot \frac{\sin(A)}{a}=b\cdot \frac{\sin(C)}{c}

                    \sin(C)=c\cdot \frac{\sin(A)}{a}=c\cdot \frac{\sin(B)}{b}           som er sinusrelationerne

                  


Svar #4
17. juni 2014 af turko2990 (Slettet)

Jeg forstår det ikke kan du forklare det med ord? 

p.s tak for du gider at hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. juni 2014 af SuneChr

# 4
En lærebog er et uundværligt stykke hjælpemiddel.


Skriv et svar til: Sinus og Cosinus i vilkårlige trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.