Matematik

integralregning

22. juni 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som kan hjælpe mig med denne opgave? :)

Screen Shot 2014-06-22 at 00.41.58.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bestem først koefficienterne i parabeldelen AB. Beregn dernæst arealet af punktmængden begrænset af x-aksen og kurven DABC og gang arealet med digets længde for at finde rumfanget af digematerialet.


Svar #2
22. juni 2014 af inddd (Slettet)

for parabelbuen har jeg:

f'(1)= tan(45) =1
<=> 2·a·1 + b = 1

f'(4)=tan(153,43)
<=> 2·a·4 + b = tan(153,43)

f(1)=3
3 = a·13+b·1 + c  = a + b + c 

Men ved ikke gelt hvordan jeg stak gå videre


Svar #3
22. juni 2014 af inddd (Slettet)

Eller har fundet ligningen for parabelbuen nu. Ved du hvordan man kan finde ligningen for BC?

- eller I C's y-kooridnat og B's y-koordinat?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Når man kender forskriften f(x) for parabelbuen AB, kender man også koordinatsættet for punktet B(4,f(4)) . Man kender endvidere hældningen for liniestykket BC og kan derfor bestemme ligningen for linien gennem B og C.


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.