Matematik

Trigonometriske funktioner

22. juni 2014 af Chokokolade (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal redegøre for denne trigonometrisk funktion: f(x)=a•sin(bx+c)+k

Hvad kaldes funktionen, og hvad kan man fortælle om den? 

Skal op til matematik A eksamen , haster.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af Bullerkage (Slettet)

Ikke for at være flabet eller noget, men kan huske jeg læse i min matematikbog til eksamen, og der stod der altså rigtig mange fede ting omkring trigonometriske funktioner. Magter ikke lige at skrive dem alle ned til dig, da jeg ikke selv kan dem i hovedet, men der burde også stå en masse i din bog :)


Svar #2
22. juni 2014 af Chokokolade (Slettet)

#1 Problemet er, at vi ikke har fået udleveret bøger på skolen, da vi bruger i-bøger, og vi har kun 2 i-bøger, og der står desværre ikke noget om denne slags funktion.


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. juni 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Gennemgås her meget overordnet i hvert fald. http://www.youtube.com/watch?v=14fJ-bP8w-E


Svar #4
23. juni 2014 af Chokokolade (Slettet)

#3 mange tak, men der er ingen konstan adderret på den video? Gør det noget ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juni 2014 af mathon

k-værdien er blot et spørgsmål om en parallelforskydning,
hvorfor du kan skrive
                                    f(x)-k=\Delta f(x)=a\cdot \sin(bx+c)

 


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.