Matematik

Mængdebygger og intervalkammer

13. august 2014 af Martinjensen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

jeg forstår ikke hvordan jeg skal lave Ø3..

(Bilede vedhæftet)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

For eksempel,

a) Z+ = N = {1,2,3,...}

d) R0 = [0;∞[


Svar #2
13. august 2014 af Martinjensen2 (Slettet)

Det er for a ikke?

Kan jeg få en lille forklaring? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad forstår du ikke i svarene?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. august 2014 af SuneChr

# 2     se # 1
a)    er mængden af naturlige tal
d)    R0  =  [ 0 ; ∞ [
       er samme mængde som
       { x | 0 ≤ x < ∞ }
Læg mærke til, at ulighedstegnet sammen med lighedstegnet har samme symbolik som skarp parentes indad,
og det alenestående ulighedstegn har samme symbolik som skarp parentes udad.    


Skriv et svar til: Mængdebygger og intervalkammer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.