Matematik

Hjælp

17. august 2014 af thecookiemonster170 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe mig med at løse denne opgave? :-)

 

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2014 af mathon

                   4,1\cdot 1031\cdot 4,7\cdot 10\; \; \; -\; \; \; 12\cdot 6,3\cdot 1014

                            198674\, \, \, \, \, \, \, \, \, \,\, \, \, \, \, \, \, \, \,\, \, -\, \, \, \, \, \, \, \, \, \,\, \,76658,4                   


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

I det vedlagte stár nu denne opgave

        4,1·1031 · 4,7·10-12 · 6,3·1014 = ?

Gang først de små tal sammen og gang så 10-potenserne sammen ved at benytte en kendt potensregneregel.

       = 4,1·4,7·6,3 · 1031 · 10-12 · 1014 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2014 af mathon

…afhængigt af, hvad der toner frem på ens skærm.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.