Matematik

Problemregning

24. august 2014 af mariamalene (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle 

Jeg har fået en problemregning for i min klasse og der var nogle spørgsmål som jeg havde lidt svært ved at forstå, så jeg ville lige høre om nogle af jer kunne hjælpe mig med at forstå?

Jeg mangler kun hjælp til spørgsmål 5.3 og 5.4

Vedhæftet fil: opgavesaet (3) (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af SuneChr

Indsæt x = 75 i  y = - 0,002x2 + 0,3x
Hvis herefter y > 10  ja, så slås bolden over træet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2014 af LeonhardEuler

Til opgave 5.3

Udvælg nogle og tilstrækkelig nok x værdier og beregn deres tilhørende y værdier. Tegn disse værdier punktvis (x,y) ind i et kordinatsystem. Forsøg derefter at forbinde dem på en fornuftig måde.

For eksempel   x = 0  , x = 10  , x = 20  , x = 40 , x = 60  , x = 80  , x = 100

Beregn nu deres tilhørende y værdier ved at sætte x ind i funktionen


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.