Dansk

7.a af Bjarne Reuter

01. september 2014 af Natasha12 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej.

der er nogen spøgelsmål til bogen som hedder 7.a, kapitel 3-4

spøgelsmål:

1= hvordan startede "firkløveret" deres møder, og hvem er med                                                          

2= fortæl om finns specielle interesse og prøv at sætte den i forbindelse med hans " uheld" i kapitel 1

3= beskriv scenen med pindsvinet ( hvorfor hader KLANEN Beth)


Svar #1
01. september 2014 af Natasha12 (Slettet)

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2014 af Ganymedes

Jeg har desværre ikke læst bogen, men hvis du har dette for som lektier, burde du også gerne have teksten?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1508464


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2020 af aysharukn (Slettet)

Hvordan startede “Firkløveret” deres møder, og hvem er med? 


Skriv et svar til: 7.a af Bjarne Reuter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.