Matematik

Redcuring.. HJÆLP

03. september 2014 af tharsha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er følgende udregninger korrekte?

(m+n)^(2)-(m-n)^(2)-(2 m+n)*(2 m-n)

(m + n, m + n) - *(m - n, m - n) - (2 m + n) (2 m - n)

m^2+mn+mn+n^2-m^2-mn-mn+n^2+4*m-2*mn-2*mn-n^2

n^2+4*m-4*mn


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Din notation  (m + n, m + n) - *(m - n, m - n)  er ikke korrekt.

Du har ikke regnet - (2 m + n) (2 m - n) ud korrekt.

Man har

        (m+n)2 - (m-n)2 - (2m+n)·(2m-n) = (m+n + m-n)·(m+n -m+n) - ((2m)2 - n2)

                                                             = 2m·2n - 4m2 + n2

                                                             = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2014 af mathon

(m + n)2  -  (m - n)2  -  (2m + n)·(2m - n)            repeter dine kvadratsætninger


Skriv et svar til: Redcuring.. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.