Matematik

Kvadratsætning??

08. september 2014 af Jickjack (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey allesammen !
Vi har pt. om kvadratsætninger
Jeg er nået til en opgave som jeg simpelhent ikke kan regne ud.
Hvordan kan 22^2 beskrives med en kvadratsætning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af SuneChr

(20 + 2)2 = 202 + 2·2·20 + 22
(25 - 3)= 252 + 2·(- 3)·25 + (- 3)2
(30 - 8)2
(10 + 12)2
(1013 - 991)2
Fortsæt selv.


Svar #2
08. september 2014 af Jickjack (Slettet)

#1 tak for svaret men jeg tror ikk rigtig jeg forstår logikken i det du gør?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2014 af SuneChr

Du kan jo bruge hvilke som helst to tal a og b og sætte (a + b)2 når bare (a + b) = 22
Her er det nok lettest at bruge den første i # 1


Skriv et svar til: Kvadratsætning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.