Matematik

eksponentiel

14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven er vedhæftet.

a)
er det: solve(f(x)=2586*1,017^65 ?

b)
en præcis forklaring på, hvad de betyder?

Vedhæftet fil: Opgave 6.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af peter lind

a) beregn f(65)

b) Find f(0) og f(x+1) - f(x)


Svar #2
14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#1

b) jeg skal forklare hvad tallene fortæller med ord.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af peter lind

Du finder ud af hvad det er ved at foretage beregningerne i #1


Svar #4
14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#3

f(0)=2586.
f(x+1)=2629,96*1,017^x

Og hvad fortæller det så om udviklingen i verdens befolkningstal?
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2014 af peter lind

Hvad er 2586 når f(0) = 2586

Du skulle beregne f(x+1)-f(x) =  2586*1,017x+1-2586*1,017x =

sæt 2586*1,017x ud foran en parentes


Svar #6
14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#5

jeg er ikke helt med. det jeg ved er at det er b tallet.

hvis jeg indtaster f(x+1)-f(x) får jeg resultatet: 43962*1,017^x


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. september 2014 af peter lind

f(x) angiver befolkningsantallet  i millioner x år efter år 1950   f(0) = b angiver ...

Du skulle sætte 2586 * 1,017x ud foran en parentes. Det giver

2586.1,017x( 1,017 - 1)


Skriv et svar til: eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.