Matematik

11x - 7y - ( 10x + 6y)

15. september 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

11x - 7y - ( 10x + 6y ) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hæv minusparentesen og træk sammen.


Svar #2
15. september 2014 af mariechr1998 (Slettet)

altså at den ville se sådan her?

11x - 7y - 10x - 6y =

x - 13 y 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, netop.


Svar #4
15. september 2014 af mariechr1998 (Slettet)

hvad ville man så gøre vis der var dobble parantes i form a

15a - ( 12a - ( 3a + 5))


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hæv først den inderste parentes og derefter den yderste parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2014 af 123434 (Slettet)

15a-(12a-(3a+5)

12a-(3a+5)=12a-3a-5=9a-5

15a-(9a-5)=15a-9a+5=6a+5


Skriv et svar til: 11x - 7y - ( 10x + 6y)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.