Matematik

kontinuert og differentiable

24. september 2014 af rikkegraversen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan forklare mig hvordan jeg skal løse de her opgaver der er vedhæftet? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2014 af mathon

Delfunktionerne
                               g(x) = (1/2)x2 - 2x + 6      og     h(x) =  -(1/2)x + 8     er hver især kontinuerte
.
   Hvis og kun hvis g(4) = h(4)
   er
                               f(x)=\left\{\begin{matrix} \frac{1}{2}x^2-2x+6\; \; \; \; \; x< 4\\-\frac{1}{2}x+8\; \; \; \; \;\; \; \; \; \; \; \; x\geq 4 \end{matrix}\right.

   kontinuert for x = 4.
                            


Svar #2
24. september 2014 af rikkegraversen (Slettet)

Tusinde tak :)

Skriv et svar til: kontinuert og differentiable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.