Matematik

Tredjegradspolynomium

24. september 2014 af brow90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der en som vil tjekke om min opgave er korrekt?

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2014 af SuneChr

Man har generelt:
- a(r1 + r2 + r3) = b
a(r1r2 + r1r3 + r2r3) = c
- a(r1r2r3) = d


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2014 af mathon

hvad med fortegnene på produktform?


Svar #3
24. september 2014 af brow90 (Slettet)

er min så korrekt?


Svar #4
24. september 2014 af brow90 (Slettet)

Hvad mener du med produktform?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2014 af mathon

  I det følgende lige efter     

                                               p(z) = a(z-r1)(z-r2)(z-r3)


Svar #6
24. september 2014 af brow90 (Slettet)

de vel som sat ind? Altså den formel du er kommet med


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. september 2014 af mathon

                          p(z)=a(z-(1+2i)) \;\cdot \; (z-(1-2i)) \; \cdot \; (z-(x_2+1))

                          p(z)=a(z-1-2i) \;\cdot \; (z-1+2i) \; \cdot \; (z-x_2-1)


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7. Der er blot byttet om på de to første faktorer.

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3. Det er ikke korrekt at 12/30 er lig med 6/25 som du påstår.

Svar #10
25. september 2014 af brow90 (Slettet)

Ser min opgave rigtigt ud nu?

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Ja, men du skal forkorte a mest muligt.    a = 4/10 kan jo forkortes med 2.


Svar #12
25. september 2014 af brow90 (Slettet)

Ok, Tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Tredjegradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.