Matematik

Valuta / Kursen

25. september 2014 af Dukendermigikkke (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej! :)

Jeg har fået et spørgsmål som er

I Danmark koster lokomotiv 1375 kr. I Tyskland koster det 130,86 euro. Kursen på Euro er 745. 

Beregn om det er billigere at købe lokomotivet i Tyskland. 

Jeg vil gerne finde ud af hvordan man regner det ud så skriv gerne udregning TAK :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2014 af Bookeater

Hej. Når kursen på euro er 745, betyder det, at 100 euro er lig med 745 dkk. Altså svarer en euro til 7,45 dkk. Nu skal du bare gange de 130,86 med 7,45:)

#2 og #3 gjorde mig opmærksom på en fejl - den er rettet nu:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2014 af SuneChr

100 euro = 745 kr
1 euro = 7,45 kr
130,86 euro = 130,86·7,45 kr
Sammenlign så denne pris med 1375 kr
______________
# 1  Du har ombyttet euro og kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

En del af din forklaring er forkert. Det er en euro, der svarer til 7,45 danske kroner. Det er netop derfor at 130,86 skal ganges med 7,45 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2014 af Bookeater

#3

Nåerh jo, det er rigtigt. Tak:)


Svar #5
25. september 2014 af Dukendermigikkke (Slettet)

Tusind Tak! :D


Skriv et svar til: Valuta / Kursen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.