Matematik

30. september 2014 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 11


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af PeterValberg

se sidste video på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2014 af PeterValberg

Kik måske lidt på dette [ dokument ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

x - y = 1  =>  x = 1 + y     (lagt y til på begge sider)

x + y = 5   =>    (1 + y) +y = 5     (på x's plads har jeg indsat resultatet fra 1

Find nu y, og bagefter ved indsættelse i øverste ligning x


Svar #4
30. september 2014 af Egofaciens (Slettet)

#3

Jeg fik y=2.. også må x = 3?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2014 af PeterValberg

#0 hvad skete der lige med dit oprindelige spørgsmål ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
30. september 2014 af Egofaciens (Slettet)

ehh, ved jeg faktisk ikke, kan kun huske at jeg kom til at trykke på titlen? men kan godt skrive spg'et igen.. forstår stadig ikke hvordan jeg skal løse disse slags opgaver..


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. september 2014 af PeterValberg

#6 se #1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

#4 er korrekt, prøv selv med den anden og post svaret


Svar #9
30. september 2014 af Egofaciens (Slettet)

#8

2x-y = 4

x + y= 5

y = 5-x

2x-y(5-x)? = 4

2x - 5y-xy = 4?

... det er sikkert ikke rigtigt, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i de sidste "punkter"!


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

2x-y = 4

x + y= 5

y = 5-x

2x-(5-x) = 4       indsat fra linie 3

2x - 5 + x = 4      minus minus x = plus x

3x = 4 +5 =9

x = 3


Skriv et svar til: læ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.