Matematik

Skalarprodukt og vektroprojektion

01. oktober 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej  :)

Jeg har brug for hjælp til den vedhæftet opgave. Jeg har prøvet længe på at finde løsningen, men det giver ikke mening. I delopgave 1 har jeg prøvet at bruge formlen for skalarprodukt, hvor cos(v) er med. Men jeg får y=-8 og det passer ikke når jeg tegner det på papir, vinkel A kan ikke være ret når y=-8.

Tusind tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2014 af peter lind

Du har ret i at du skal bruge formlen for skalarproduktet og det er også korrekt at det ikke giver y=8. Du må have lavet en regnefejl. Hvad har du gjort ?


Skriv et svar til: Skalarprodukt og vektroprojektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.