Matematik

hjælp!

05. oktober 2014 af NMJ95 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

A. Hvor mange cm2 er 0,5 m2?


B. Hvor mange dm2 er 50.000 mm2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2014 af mathon

                               1 m2 = 10.000 cm2

                               1 dm2 = 10.000 mm2


Svar #2
05. oktober 2014 af NMJ95 (Slettet)

Kan du forklare hvordan jeg skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2014 af Ciceo (Slettet)

#2

Du skal følge efter #1's eksempel. Han har skrevet 

1 m2 = 10.000 cm2

Hvad bliver det så, hvis..

A. 0.5 m2 = ??? cm2

Det samme gælder for B.


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.