Matematik

rummål

18. oktober 2014 af 7klasse (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg vil gerne have hjælp til de opgaver i kan se på arket!

Vedhæftet fil: IMG_1110.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Omregn cm til m

140 cm = 1,4 m

120 cm = 1,2 m

360 cm = 3,6 m

Beregn m3

1,4 m · 1,2 m · 3,6 m = 6,048 m3

Afrund så det til 1 decimal, som opgaven lyder,


Svar #2
18. oktober 2014 af 7klasse (Slettet)

Mange tak, ved du hvad man skal gøre nede i opgaven med Brittas akvarium?:-)

Skriv et svar til: rummål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.