Matematik

lingning

01. november 2014 af Julienissen6 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej håber i kan hjælpe mig, kan ikke huske hvordan jeg skal rengne en ligning ud 

Løs ligningen 2x+4:4 =3


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2014 af mette48 (Slettet)

udregn 4:4

træk 1 fra på begge sider

del medtallet foran x på begge sider
 


Svar #2
01. november 2014 af Julienissen6 (Slettet)

forstår det ikke stadig ikke?

Vedhæftet fil:Løs ligningen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

2x + (4/4) = 3 ⇔ 2x + 1 = 3 ⇔ 2x = 2 ⇔ x = 1


Svar #4
01. november 2014 af Julienissen6 (Slettet)

tak for hjælpen har fundet ud af det 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud til fra det vedlagte i #2, at ligningen nok er

        \frac{2x+4}{4}=3

Her kan man gange med 4, trække 4 fra på hver side, og så dividere med 2 på hver side til sidst.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

#5

Det er ret svært at vide, da ligningen ikke er skrevet op ordentligt i #0


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er korrekt, men det vedlagte i #2 giver trods alt et ekstra fingerpeg.


Skriv et svar til: lingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.