Kemi

kemiopgave

02. november 2014 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som gerne vil hjælpe mig med denne opgave?

(Under anden komentR (#2) er vedfæftet en PDF-version, som gerne skulle være tydligere)Kemi opg. 3.png






 


Svar #1
02. november 2014 af paaske1 (Slettet)

Opgaven er vedhæftet her

Vedhæftet fil:Kemi opg. 3.png

Svar #2
02. november 2014 af paaske1 (Slettet)

opgaven kan læses tydligere her

Vedhæftet fil:opg3kemi.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2014 af mathon

En lineær regression på dine DATA
bør tilnærmet 
give:
                                                         A=\varepsilon _\lambda \cdot c

hvoraf
                                                          c=\frac{\varepsilon _\lambda }{A}

M\left ( As{O_2}^- \right )=sum(\{1,2\}*\{74.992,15.999\})\; \tfrac{g}{mol}=106,99\; \tfrac{g}{mol}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2014 af mathon

Grænseværdien 7,136 µg/L ækvivalerer
                                                                     \frac{7,136\cdot 10^{-6}\; \frac{g}{L}}{106,99\; \frac{g}{mol}}=6,6698\cdot 10^{-8}\; M=66,698\; nM


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2014 af Heptan

M(As)={\color{Red} 74,92} \ \frac{g}{mol}

og

c={\color{Red} \frac{A}{\varepsilon _\lambda }}

_____________________

c) Brug Lambert-Beers lov til at bestemme koncentrationen


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2014 af mathon

Sorry
           naturligvis
                                   

En lineær regression på dine DATA
bør tilnærmet 
give:
                                                         A=\varepsilon _\lambda \cdot c

hvoraf
                                                          c=\frac{A}{\varepsilon _\lambda }

M\left ( As{O_2}^- \right )=sum(\{1,2\}*\{74.9{\color{Red} \mathbf{2}}2,15.999\})\; \tfrac{g}{mol}=106,9{\color{Red} \mathbf{2}}\; \tfrac{g}{mol}


Svar #7
03. november 2014 af paaske1 (Slettet)

MAnge tak, men er lidt forvirret. Forstår stadig ikke hvordan A'eren løses.


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. november 2014 af Heptan

Kig på grafen, så får du måske en idé om, hvorfor det er smart at vælge netop dén bølgelængde, når man kunne have valgt en hvilken som helst anden


Svar #9
04. november 2014 af paaske1 (Slettet)

Arhh, okay. Vil I også hjælpe mig med b'eren?


Skriv et svar til: kemiopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.