Matematik

Matricer!!!

05. november 2014 af Michael23 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg beklager for at oprette en ny tråd ang. dette spørgsmål men jeg er ved at få migræne over det her.

Jeg skal løse et lignignssystem med 4 ubekendte vha. matricer. Problemet for mig her er, at jeg i min ligninger med 4 ubekendte har decimal tal. Dette forvirrer mig når jeg skal +,-,/ eller * for at få 0 i rækkerne.

Min matrice er som følgende til at starte med:

Hvad gør jeg for at få det første tal i anden række til at give 0 ?!?!? Ved ikke hvad jeg skal gøre...

Min matrice er således med 4 ubekendte:

9,6    16,1  28,12  0      = 10
1,6     5,3    9,6  100     = 25
75,7  65,1  51,22  0       = 55
1         1        1       1     = 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd om det samme.


Skriv et svar til: Matricer!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.