Matematik

hjælp hjælp ?

07. november 2014 af Ryann (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har virkelig brug for hjælp til to matematik opgaver.  Kan I hjælpe mig ? 

Vedhæftet fil: blablaa...docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2014 af mathon

a)
               A=\int_{0}^{2}(\sqrt{2x}-x)\, dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2014 af mathon

b)
         A=\int_{0}^{\frac{3}{2}}(x^2\cdot (3-2x))\, dx


Svar #3
07. november 2014 af Ryann (Slettet)

Er det svaret til første opg. 


Svar #4
07. november 2014 af Ryann (Slettet)

Kan du også hjælpe med næste opgave ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2014 af mathon

Find først skæringspunkternes 1.koordinater, som er integrationsgrænserne.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. november 2014 af mathon

                       A=\int_{2,60378}^{7,99805}\left ( f(x)-g(x) \right )dx      da f(x)\geq g(x)   for x\in \left [ 2,60378;7,99805 \right ]


Skriv et svar til: hjælp hjælp ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.