Matematik

Bestem værdien af k

09. november 2014 af rasmuses (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har et problem med denne opgave, så jeg ville vide om nogen kunne skære det ud i pap for mig? 

bestem værdien af k så ligningen x2+4x+k=0 får præcis en løsning. bestem derefter løsningen.

jeg håber nogen vil være super venlige at hjælpe mig med denne opgave, da jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af mathon

                    x2 + 4x + k = 0     får præcis én løsning;
når
                    diskriminanten  d = 42 - 4·1·k = 0


Skriv et svar til: Bestem værdien af k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.