Matematik

HJÆLP

12. november 2014 af hani12348 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

find værdien af udtrykket:       (x - 8) (y+7)

når x=14 og y=16 

plzzz har virkelig brug får svar og udrening 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2014 af peter lind

(14-8)(16+7)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2014 af yasminadem (Slettet)

Du sætter vel bare tallene ind på deres pladse, så det bliver;

(14 - 8) (16 + 7)

Og så regner du;

(6) * (23) = ?

PS. Der er et usynligt * imellem paranteserne, hvis du blev i tvivl ;) Det i hvert fald hvad jeg har lært :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2014 af mette48 (Slettet)

gang alle led i første parentes med alle led i anden parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det nemmeste her er da at regne parenteserne ud først og så gange de to tal med hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2014 af mette48 (Slettet)

#4

Ja, men hvad gives der point for ved en skriftlig eksamen?

Tidligere gav man flere point for at reducere udtrykket og kun et enkelt point for at indsætte talværdierne. (FA)

Spørgsmålens tekst har ofte været formuleret, så man var i tvivl om hvad man ønskede som løsning.

Jeg håber at ministerieti dag vil være tilfreds med at tallene indsættes


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er tale om en opgave i 8. kl, og opgavens spørgsmål er da ganske præcist formuleret i #0. Man kan da ikke være i tvivl om, at man skal indsætte værdierne for x og y og så regne færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2014 af mette48 (Slettet)

#6

Jeg kan kun give dig ret, det er helt præcist formuleret.

Jeg har så flere gange set at når eleverne gik til afgangsprøve efter 9.klasse, så tildelte man reduceringen af udtrykket en del point når opgaverne blev bedømt.

Det er ikke alting ved poingtildelingen man forstår.


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Nu er der vel heller ikke tale om en eksamensopgave her?


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.