Matematik

Potensfunktion

13. november 2014 af katjaARP (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har vedhæft en fil, og vil meget gerne have jeres hjælp på det andet spørgesmål, b. Tak. 

Vedhæftet fil: aborre.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af mgjel (Slettet)

sæt W=100 og isoler L


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Bestem

W(L) = b · La = 100


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2014 af mathon

b)

               L^a=\left (\frac{W}{b} \right )

                L=\left (\frac{W}{b} \right )^{\frac{1}{a}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2014 af mgjel (Slettet)

#2 - nej, L=længden og W=vægten


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

#4

Det er da også det jeg har skrevet


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2014 af mgjel (Slettet)

#5 haha, nice edit.


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Nej, det var det jeg rigtig skrev først.


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2014 af mathon

a)
                                     \begin{array} {|c|c|c|c|c|c|} L_1&W_1&L_2&W_2&a&b\\ \hline 7,1&5,5&14,3&58,4&\frac{\log\left ( \frac{W_2}{W_1} \right )}{\log\left ( \frac{L_2}{L_1} \right )}&W_1\cdot {L_{1}}^{-a} \end{array}


Svar #9
13. november 2014 af katjaARP (Slettet)

Er det så W(100)=b • La eller W(L)=100 ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

#9

Se #1 og #2


Svar #11
13. november 2014 af katjaARP (Slettet)

så W(L)=100? 


Brugbart svar (0)

Svar #12
13. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

ja


Svar #13
13. november 2014 af katjaARP (Slettet)

Jeg har fået svaret til 16,77, men er meget i tvivl om det kan passe?


Brugbart svar (0)

Svar #14
13. november 2014 af mathon

Vis os din potensfunktion.


Brugbart svar (1)

Svar #15
13. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#13

Ja, det er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #16
13. november 2014 af mathon

i overensstemmelse med

                                                     W(L)=0,007378\cdot L^{3,3743}


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.