Matematik

Kraftpåvirkning

19. november 2014 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle der kan hjælpe med opg c?

har brugt k^a og får 1,2229 men hvad skal jeg så med det tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2014 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2014 af mathon

c)

For en potensfunktion 
                                       f(x)=y=b\cdot x^a
har du
                                       1+r_y=(1+r_x)^a

                                       1+r_y=1,30^a     

                                       r_y=\frac{p_y}{100}=(1,30^a-1)

                                       p_y=(1,30^a-1)\cdot 100
                                       


Svar #3
19. november 2014 af hejtykke2 (Slettet)

Okay, tusind tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Kraftpåvirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.