Matematik

Differentialligning

20. november 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg har brug for hjælp til delopgave 1 og 2 i vedhæftede opgave. Jeg har udregnet delopgave 3,4 og 5, men 1 og 2 kan jeg ikke finde ud af. 

Håber nogen kan hjælpe 

Vedhæftet fil: Kaffens temperatur.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af mathon

1.
                    \frac{\mathrm{d} T}{\mathrm{d} t}=0,77-0,035\cdot 90=


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2014 af mathon

2.
        Løs
                    -1=0,77-0,035\cdot T


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.