Matematik

opstil en formel

02. december 2014 af gurligriis (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der en der kan hjælpe mig med en forklaring til denne opgave og ikke bare svaret ?? :)

Opstil en formel til at beregne, hvor meget saltvand der er tilbage i dropflasken    efter x minutter.

Tid (minutter)   30      60
Rumfang (mL) 790   655  

 a) Opstil en formel til at beregne, hvor meget saltvand der er tilbage i dropflasken    efter x minutter. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Er der ikke nogle flere oplysninger?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2014 af mathon

a)
         Der er tale om en lineær funktion.

         Find ligningen for den rettelinje gennem (30;790) og (60;655).


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2014 af mathon

                                \begin{array} {|c|c|c|c|c|c|} x_1&y_1&x_2&y_2&a&b\\ \hline 30&790&60&655&\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}&y_1-a\cdot x_1 \end{array}

                                                    y=ax+b


Skriv et svar til: opstil en formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.