Matematik

isoler y i ligningen

02. december 2014 af Maoraw (Slettet) - Niveau: B-niveau

-15x + 5y - 45 = 0

Hvordan gør man lige det?

Jeg forsøgte således:

45 = 5y - 15x

45 - 4y = y -15x

45 - 4y + 15x = y

Men har en fornemmelse af at noget er gået hen over hovedet på mig...


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

45 = 5y - 15x

Divider med 5 på hver side og isoler y .


Svar #2
02. december 2014 af Maoraw (Slettet)

Tak :P


Skriv et svar til: isoler y i ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.