Matematik

Ligninger, funktioner osv. HJÆLP

11. januar 2015 af Niko682 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan kun svare på opgave 1 og 3. Er der nogen der kan hjælpe med 2, 4, 5 og 6? 

Den er til i morgen, så ville sætte pris på hurtige svar!

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave6-4.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2015 af Tsubasa (Slettet)

Opg. 2 er lineær funktion ax + b i dette tilfælde  L(x)=as + b), du skal finde a og b, og indsæt derefter L(500). 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2015 af Tsubasa (Slettet)

Opg. 4 a) Du har fået opgivet en funktion, det første du blev bedt om var at finde P når d = 9,0, altså P(9,0)

b) skal du derimod bestemme d, når P=2,0.     2,0 = 0,087x+1,113 løs ligningen. 


Skriv et svar til: Ligninger, funktioner osv. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.