Matematik

Hjælp!!!

16. januar 2015 af MBLorenzen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en matematikaflevering for og jeg  har lidt problemer med en af opgaverne:

Andengradsligningen 2x^2 + b - 3 = 0 har x = 3 som den ene løsning.

1) bestem b

2) find den anden løsning til andengradsligningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det er vel     2x2 + bx - 3 = 0   ?

Indsæt x = 3 og løs ligningen i b .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2015 af PeterValberg

1) indsæt x = 3 og løs ligningen mht b

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.