Matematik

Ubestemt integrale Substitution

17. januar 2015 af Michumichu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej har lidt problemer med denne her, på forhand tak

Bestem følgende ubestemte integrale

Der skal bruges du/dx osv. 

x^2(x^3-1)^5 dx

-ATL


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2015 af peter lind

Brug substitutionen t=x3-1   dt= 3x2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det hedder et integral, ikke et integrale.

Benyt substitutionen     t = x3 - 1 , dt = 3x2 dx , x2 dx = (1/3) dt


Skriv et svar til: Ubestemt integrale Substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.