Kemi

pleeease hælp til SRO

04. februar 2015 af majormaster (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan jeg beskrive sammenhængen mellem pH og pOH således : 

[H3O+]⋅[OH-]=KV ⇔ log[H3O+]+log[OH-]=log(KV) ⇔ -pH–pOH=-pKv ⇔ pH=pKv+pOH ⇔ pH=14+pOH 

Jeg håber virkelig der er nogen, der har tid til at hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2015 af Heptan

pH=pKv-pOH ⇔ pH=14-pOH 

fortegnsfejl 


Svar #2
04. februar 2015 af majormaster (Slettet)

Hov, ja det kan jeg godt se. Er resten eller korrekt?


Skriv et svar til: pleeease hælp til SRO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.