Matematik

Binomialkoefficienter

09. februar 2015 af lektier112 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg skal beregne K(10,4) ved hjælp af formlen K(n,r)=((n!)/(r!*(n-r)!)) uden lommeregner.. Jeg er gået lidt i stå og håbe at der er nogen, der kan hjælpe.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2015 af mathon

         K(10,4)=\frac{10!}{(10-4)!\cdot 4!}=\frac{10\cdot 9\cdot 8\cdot 7}{4\cdot 3\cdot 2}=5\cdot 3\cdot 2\cdot7=10\cdot 21=210


Svar #2
09. februar 2015 af lektier112 (Slettet)

Mange tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: Binomialkoefficienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.