Bioteknologi

Bestem massen...

11. februar 2015 af sgfsdg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven er vedhæftet. Udover oplysningerne i vedhæftede fil, får man at vide, at molarmassen af capaicin er 305,41 g/mol.

Vedhæftet fil: Opg.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Gang antallet af mol med molarmassen. Benyt, at koncentrationen er angivet som antal mol pr liter (M).


Svar #2
11. februar 2015 af sgfsdg (Slettet)

Jeg forstår ikke, hvad du mener med dette.. Vil du uddybe/forklare på en anden måde?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Koncentrationen af capsaicin i opløsningen er 0,210 M. Beregn nu, hvor mange mol caosaicin, der er i 10,0 mL, og beregn så massen af denne mængde ved at gange med molarmassen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2015 af mathon

… som så er:

                       m(capsaicin) = V\cdot c\cdot M=\left (0,010\; L \right )\cdot \left (0,210\; \frac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 305,41\; \frac{g}{mol} \right )
                               


Skriv et svar til: Bestem massen...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.