Matematik

Reduceringsopgave

23. februar 2015 af jeanluca (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Giver 8a * 4ab = 32a2b?

Eller har jeg regnet forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2015 af mathon

Du har regnet rigtigt!


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2015 af SuneChr

Man har
8a·4ab = (8a)·(4ab) = (8·a)·(4·a·b) = 8·a·4·a·b = 8·4·a·a·b = (8·4)·(a·a)·(b) = (32)·(a2)·(b) = 32a2b   


Skriv et svar til: Reduceringsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.